Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Podziękowania za 2020

1 Wpisów
1 Użytkownicy
1 Reactions
28.9 K Wyświetleń
adrian
(@adrian)
Szefu Admin Zasłużony dla Forum, Patron Strony
Wpisów: 4083
Autor tematu
Translate
English
Spanish
French
German
Italian
Portuguese
Russian
Chinese
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Dutch
Polish
Turkish
Vietnamese
Thai
Swedish
Danish
Finnish
Norwegian
Czech
Hungarian
Romanian
Greek
Hebrew
Indonesian
Malay
Ukrainian
Bulgarian
Croatian
Slovak
Slovenian
Serbian
Lithuanian
Latvian
Estonian
  [#2120]

Już 2021, podczas gdy chciałbym jeszcze na chwilkę wrócić do 2020 i podziękować 👍 za wsparcie strony oraz forum Smart'ny Dom, projektu AFE Firmware oraz za całą wiedzę, która została wniesiona w treść na tym Forum

Szczególnie dla:

@daro1003@edwin, @mirusn, @siwy, @wojtek_gtx, @isom, @stefan1818, Piotr S., @g_maciej-holowinski, @tomasz13, @tomas, @krzysztow00, @leszekb, @bluebots, Bartka R Sławka Z, @krzysztofch, @sp5mbx, Igora C., Piotrka K, Mariusza K., @gacoperz, @maniolxm @anton, @dawidrochowiak

Szczególne podziękowania dla @isom 🖐️ - 2,820 postów, 433 otrzymanych polubień, ranking: 10/10 oraz za pomoc mi w moderacji Forum

Gratuluje ekipie:

Życzę Wam, aby Wasze instalacje, zabawy w automatykę, smartne domy osiągnęły w tym roku kolejny poziom, .... no i żeby ten covid się zakończył  😉

Pozdrawiam, adrian

W zeszłym roku 

• przeniosłem stronę z współdzielonego hostingu na wirtualny serwer oraz strona przeszła "face-lifting" - dzięki Waszemu wsparciu koszty serwera oraz licencji na oprogramowanie, nie zabolały tak bardzo mojej kieszeni. 
  • w AFE co chwilę coś się dzieje, nie tak szybko jakbym chciał, ale czasu po pracy, rodzinie, admice serwerem i stroną nie ma za dużo 😐 
  • Na Facebook'a brakuje mi czasu, żeby to jakoś jeszcze "ogarnąć" ale mamy 430 członków Grupy oraz 332 osoby obserwujące stronę FB SmartnyDom

isom zareagował
Udostępnij: