Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Informacja Podziękowanie 2021

1 Wpisów
1 Użytkownicy
4 Reactions
7,599 Wyświetleń
adrian
(@adrian)
Szefu Admin Zasłużony dla Forum, Patron Strony
Wpisów: 4083
Autor tematu
Translate
English
Spanish
French
German
Italian
Portuguese
Russian
Chinese
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Dutch
Polish
Turkish
Vietnamese
Thai
Swedish
Danish
Finnish
Norwegian
Czech
Hungarian
Romanian
Greek
Hebrew
Indonesian
Malay
Ukrainian
Bulgarian
Croatian
Slovak
Slovenian
Serbian
Lithuanian
Latvian
Estonian
  [#2686]

(od admina forum)

Cześć Wszystkim, 

Kolejny rok 🍾 za nami.

Dla mnie był ciężki i nie wszystko co chciałem zrealizować w planie minimum udało mi się, ale patrzę optymistycznie w przyszłość. 

Dzisiaj na forum jest ponad 21 tysięcy postów wiedzy i co chwilę nowi zarejestrowani użytkownicy. Śmiem twierdzić, że jest to ciekawe miejsce, gdzie można znaleźć informacje, pochwalić się i pomóc, a to wszystko dzięki Wam 😀 

Sekcja podziękowań:

Szczególne podziękowania dla @isom - mega wsparcie wielu osób, kontynuacja projektu Smarticz, moderacja forum

Podziękowania dla wspierających materialnie utrzymanie strony i/lub infrastruktury afe firmware 🍺 👍 

@l3m4r, @sp5mbx, @wojtek_gtx, @tomas, @Se007, @daro1003, @Wlowlo, @_marss_, @g_maciej-holowinski, @kubaguzik, @kamilwieczorek, @wo__jo, @664097787pk, @janusz15813, @strzelba, @jjaug, @fb_-slawekzieborak, @kniazio, @michal, @zbysw, @jamaka57, @tomaszwiech, @cabott, @bomberas, @Bartek_F, @wega, @djpiotrus, @krzysztow00, @bluebots, Filipa O, Sebastiana, Muniek99, Romana R., Romana J., Janusza N., Roberta, Piotrka K 

Podziękowania dla aktywnych na forum 5+ gwiazdkowcom : pomagacie wielu ludziom 👍 - dziękuję w ich imieniu

@isom, @lukas121, @Daro1003, @wojtek_gtx, @pawell32, @muchac35, @steel_rat, @Wenar, @marcingajda, @bartolomeo, @g_maciej-holowinski, @szpila86, @maras

Pozdrawiam i dziękuje! adrian

---

W zeszłym roku 

• udało utrzymać się forum stabilnie. Odnowiłem licencje, kupiłem kilka dodatków do strony i forum: m.in: zarządzanie załącznikami, prefixy, kolorowanie kodów. Dzięki Waszemu wsparciu, klikanie w reklamy: koszty serwera oraz licencji na oprogramowanie, nie zabolały tak bardzo
  • w AFE szło wolniej niż chciałbym. Pandemia, praca, rodzina, zdrowie, adminka serwera - brak czasu. Wczoraj jeszcze siłą rozpędu wypuściłem nową wersję AFE T7 😐 
  • Na Facebook'a brakuje mi czasu, żeby to jakoś jeszcze "ogarnąć". Jest tam 461 członków Grupy oraz 565 osoby obserwujące stronę FB SmartnyDom. Jeśli ktoś ma moc i dryg, żeby to rozkręcić to zapraszam
  • raczkuje z YouTube

isom, Daro1003, bartolomeo i 1 osób zareagowało
Tagi tematu
Udostępnij: