Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Podziękowanie za wsparcie w 2018

3 Wpisów
3 Użytkownicy
4 Reactions
2,439 Wyświetleń
adrian
(@adrian)
Szefu Admin Zasłużony dla Forum, Patron Strony
Wpisów: 4083
Autor tematu
Translate
English
Spanish
French
German
Italian
Portuguese
Russian
Chinese
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Dutch
Polish
Turkish
Vietnamese
Thai
Swedish
Danish
Finnish
Norwegian
Czech
Hungarian
Romanian
Greek
Hebrew
Indonesian
Malay
Ukrainian
Bulgarian
Croatian
Slovak
Slovenian
Serbian
Lithuanian
Latvian
Estonian
  [#641]
wpf-cross-image

Chciałbym bardzo podziękować wszystkim, którzy wsparli stronę Smart'ny Dom, Forum oraz rozwój AFE Firmware w 2018 .

Stronę uruchomiłem w 2014 roku, żeby dokumentować swoje poczynania w trakcie realizacji własnego projektu automatyzacji miejsca gdzie mieszkam. Dzisiaj oprócz moich wpisów na stronie pojawiają się artykuły innych autorów. Liczba osób odwiedzających miesięcznie stronę w 2018 wzrosła z 2791 w maju do 9548 w grudniu.

W trakcie realizacji swojego projektu zabrakło mi rozwiązań spełniających moje oczekiwania dlatego rozpocząłem pisanie AFE Firmware. A jak już go napisałem to przyszła mi myśl: a dlaczego nie udostępnić go innym? Przed chwilą sprawdziłem i AFE Firmware zostało zainstalowane 2371 razy w 2018 roku !

Mam nadzieję, że strona oraz forum, które Wy wypełniacie doskonałą  treścią przyda się niejednej osobie w przygodzie ze Smartnym Domem 😉

Podziękowania dla osób, które przekazały datek (PLN) na stronę i/lub AFE Firmware.

PLN poszły w utrzymanie strony, licencje, zakup drobnych urządzeń na potrzeby pisania AFE Firmware. Fajnie byłoby to robić na pełny etat, tymczasem trzeba pracować, a Smart'ny Dom i AFE Firmware zostają na nocki.

Podziękowania za wsparcie PLN dla:

Podziękowania dla regularnych patronów strony / AFE Firmware

Podziękowanie dla @isom, za wsparcie w moderacji Forum Smart'ny Dom oraz dużego wsparcia merytorycznego na forum wielu osób.

Dzięki! - Adrian

kadasz i isom zareagowali
isom
 isom
(@isom)
Szef wszystkich szefów Moderator Zasłużony dla Forum, Donator 2K19, Donator 2K20
Wpisów: 5319
Translate
English
Spanish
French
German
Italian
Portuguese
Russian
Chinese
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Dutch
Polish
Turkish
Vietnamese
Thai
Swedish
Danish
Finnish
Norwegian
Czech
Hungarian
Romanian
Greek
Hebrew
Indonesian
Malay
Ukrainian
Bulgarian
Croatian
Slovak
Slovenian
Serbian
Lithuanian
Latvian
Estonian

Dzięki za te nocki poświęcone na pisanie kodu . Mam nadzieję, że im dalej tym AFE będzie coraz lepsze i znajdzie się  jeszcze szersze grono chętnych do jego użytkowania .

adrian zareagował
OdpowiedzCytuj
Daro1003
(@daro1003)
Guru Patron Strony Donator 2K19, Donator 2K20, Donator 2K21, Donator 2K23
Wpisów: 835
Translate
English
Spanish
French
German
Italian
Portuguese
Russian
Chinese
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Dutch
Polish
Turkish
Vietnamese
Thai
Swedish
Danish
Finnish
Norwegian
Czech
Hungarian
Romanian
Greek
Hebrew
Indonesian
Malay
Ukrainian
Bulgarian
Croatian
Slovak
Slovenian
Serbian
Lithuanian
Latvian
Estonian

Jestem nowym użytkownikiem tego forum ale w tak krótkim czasie nabyłem olbrzymią według mnie wiedzę. Jako początkujący otrzymałem nieocenioną pomoc i cierpliwość dzięki temu buduję projekt automatyki sterowania do swojego przyszłego domu. Postarałem się również coś dołożyć od siebie na rozwój AFE.

adrian zareagował
OdpowiedzCytuj
Udostępnij: