Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AFE Firmware T6 Stałe IP i problem z wersją PRO

12 Wpisów
2 Użytkownicy
3 Reactions
1,349 Wyświetleń
isom
Wpisów: 5100
 isom
Moderator Zasłużony dla Forum, Donator 2K19, Donator 2K20
Autor tematu
(@isom)
Szef wszystkich szefów
Dołączył: 6 lat temu

@adrian , w wersji pod HA dla esp32 występuje problem z połaczeniem z serwerem, a co za tym idzie nie można aktywować wersji Pro. Gdzieś już taki problem był, tylko nie pamiętam wersji. Zaznaczam, że na 99% dotyczy to konfiguracji ze static IP. Możesz rzucić na to okiem ?

Typ AFE Firmware
Wersja
3.5.3
Sprzęt
ESP32
11 Odpowiedzi
adrian
Wpisów: 3998
Admin Zasłużony dla Forum, Patron Strony
(@adrian)
Szefu
Dołączył: 10 lat temu
Odpowiedz
adrian
Wpisów: 3998
Admin Zasłużony dla Forum, Patron Strony
(@adrian)
Szefu
Dołączył: 10 lat temu

Mógłbyś @isom zobaczyć w wolnej chwili w wersję, którą u siebie testuję?

https://www.smartnydom.pl/download/afe-firmware-t6-3-6-0-beta/

Odpowiedz
isom
Wpisów: 5100
 isom
Moderator Zasłużony dla Forum, Donator 2K19, Donator 2K20
Autor tematu
(@isom)
Szef wszystkich szefów
Dołączył: 6 lat temu

@adrian wersja wgrana

1

 Wersja Pro nie wchodzi , jeszcze mogę wgrać od zera, zrobiłem aktualizację, ale skoro testujesz to znaczy, że u Ciebie działa tak ? 

Maska, Brama, IP sprawdzałem trzy razy,

2

 

Odpowiedz
adrian
Wpisów: 3998
Admin Zasłużony dla Forum, Patron Strony
(@adrian)
Szefu
Dołączył: 10 lat temu

a co Ci w tej wersji Pro pokazuje?

Odpowiedz
Strona 1 / 3
Udostępnij: